Nestle Nan Нестле Нан кисломолочний ExpertPro, 400гр (8445290744371)
від 1500 грн. - кур`єром, 150 грн.
від 3000 грн. - кур`єром, бескоштовно
Нова Пошта (до відділення)
Згідно з тарифами транспортної компанії
Visa/MasterCard
Приват24
безготівковий розрахунок
Харчування, розроблене експертами. Дитяча суміш початкова кисломолочна суха NAN ExpertPro (ЕкспертПро) Кисломолочний для дітей з народження – це кисломолочна суміш, призначена для здорових дітей з народження у випадках, коли грудне вигодовування неможливе.
Дитяча суміш початкова кисломолочна суха NAN ExpertPro (ЕкспертПро) Кисломолочний також містить вітаміни та мінеральні речовини, які вважаються важливими для гармонійного росту та розвитку. Спеціальна технологія ферментації з використанням живих молочнокислих бактерій дозволяє знизити pH продукту, формуючи м'який кисломолочний смак.
Пробіотик BL (Бі Ель) - жива пробіотична культура B.Lactis (Бі Лактіс). DHA і ARA - докозагексаєнова та арахідонова кислоти -особливі поліненасичені жирні кислоти, що містяться в грудному молоці.
Склад: молоко знежирене 55 %, рослинні олії (соняшникова з високим умістом олеїнової кислоти, ріпакова з низьким умістом ерукової кислоти, соняшникова, олія з Мортієрелли альпіни), сироватка молочна демінералізована, лактоза, крохмаль, мальтодекстрин, кальцію цитрат, жир риб’ячий, калію цитрат, холіну бітартрат, магнію хлорид, емульгатор лецитин соєвий, натрію цитрат, калію хлорид, L-фенілаланін, калію фосфат, вітаміни (С, E, ніацин, пантотенова кислота, тіамін (В1), рибофлавін (В2), А, В6, фолієва кислота, K, D, біотин, В12), натрію хлорид, L-гістидин, таурин, заліза сульфат, інозитол, цинку сульфат, L-карнітин, культура S. thermophilus (ес. термофілус) (не менше 1х107 КУО/г (CFU/g)), культура B. lactis (бі лактіс) (не менше 1х106 КУО/г (CFU/g)), міді сульфат, марганцю сульфат, калію йодид, натрію селенат. Запаковано в захисному середовищі.
Спосіб приготування:
Вимийте руки перед тим, як готувати дитині молочну суміш.
Ретельно вимийте пляшечку, соску та кришечку, щоб не лишилося залишків молока. Повністю занурте пляшечку, соску та кришку у воду та прокип’ятіть їх впродовж 5 хвилин. Залишайте накритими до використання.****
Прокип’ятіть питну воду і дайте їй охолонути до 37 °С. Для приготування суміші використо- вувати мірну ложку, що знаходиться в банці, заповнену без гірки.
Відповідно до таблиці годування визначте необхiдну кількість води і порошку. Додайте в пляшечку половину необхiдноï кількостi теплоï води. Додайте точну кількість мірних ложок порошку відповідно до віку Вашої дитини. Збовтайте до повного розчинення порошку. Додайте в пляшечку решту води. Ще раз збовтайте.
Переконайтеся, що ложка суха і сховайте її в банку. Після приготування суміші банку з порошком слід щільно закрити і зберігати в сухому прохолодному місці.
Закрийте пляшечку і добре збовтайте до повного розчинення порошку. Перед годуванням перевірте температуру.
Суміш слід вживати відразу після приготування. Після відкриття використати протягом 3-х тижнів. До i пiсля вiдкриття продукт зберiгати за температури не вище 25 °С i вiдноснiй вологості повiтря не бiльше 75%. Не рекомендується зберiгати в холодильнику.
Важлива інформація: для харчування дітей грудного віку перевага надається грудному вигодовуванню. Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Грудне вигодовування має тривати якомога довше. Перед тим, як прийняти рішення про штучне вигодовування з використанням дитячої суміші, зверніться за порадою до лікаря.
Попередження: суміш слід готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Точно дотримуйтесь інструкції. Готова суміш, що залишилася після годування, не повинна зберігатися і використовуватися в подальшому. Під час годування необхідно підтримувати дитину, щоб вона не захлинулась. Коли дитина підросте переходьте на годування з чашки.
Попередження: використання некип'яченої води і непрокип’ячених пляшечок, неправильне зберігання, транспортування, приготування і годування можуть несприятливо вплинути на здоров'я дитини. Забороняється використання води з колодязiв та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.