(050) 49-49-183

(097) 303-47-03

(063) 04-09-129  

 

 

 

Каталог
Наші бренди
 
Новини

14.02.2024
Свіжа поставка органічної косметики для дітей та мам Friendly Organic!
  Найкращі ціни та найкраща якість побутової органічної ...

12.07.2023
Підвищення цін на підгузки Huggies
З 1 серпня 2023 року на всі товари ТМ Кімберлі-Кларк Україна ...

03.07.2023
Допомога новонародженним
Українцям із новонародженими дітьми видають набори: хто ...


Статті

Ресурс Джуніор (Resource junior)

Про дитяче здоров'я та хороше самопочуття подбає суміш Ресурс Джуніор (Resource junior)   Батьки ...

Ресурс Оптімум (Resource Optimum) від Нестле

Компанія Nestle вже багато років випускає високоякісні продукти харчування, що ...

Moony – японський бренд, що заслуговує на довіру

З народженням дитини на сім'ї перед батьками виникає безліч питань та завдань, ...

Японські підгузки Goo.N

Нарешті настав цей довгоочікуваний момент, і ваше маля з'явилося на світ! Це ...


nestle

Мы в Instagram

Instagram
Пошук по каталогу
Головна > Статті > Ресурс Оптімум (Resource Optimum) від Нестле

Ресурс Оптимум (Resource Optimum) від Нестле – лікувальне збалансоване харчування, яке не тільки корисне, але й неймовірно смачне

Компанія Nestle вже багато років випускає високоякісні продукти харчування, що улюблені і дорослими, і дітьми в усьому світі. Одним із найпопулярніших товарів є харчування Resource Optimum. Чому воно набуло такої широкої поширеності серед споживачів?
 
Ресурс Оптимум має велику кількість корисних поживних речовин (більш детально їх ми розглянемо трохи нижче). Крім цього, Resource Optimum неймовірно смачна їжа, яка обов'язково сподобається навіть найвибагливішим гурманам. У ньому є м'який ненав'язливий смак ваніліну.

Основні характеристики Resource Optimum

Ресурс Оптимум – это полноценная сухая смесь, предназначенная для энтерального питания людей, которым необходимо держать диету. Его могут принимать в рацион дети, достигшие 7-летнего возраста, а также взрослые люди.

Resource Optimum может выступать единственным источником питания для человека и при этом всецело удовлетворить все потребности в питательных веществах.

Дети и взрослые люди, употребляющие в рацион питание Ресурс Оптимум, реже болеют инфекционными заболеваниями.

Ресурс Оптимум имеет пищевую ценность 444 ккал.

Осмолярность Resource Optimum – 275 мОсм/л.

Осмоляльность Ресурс Оптимум – 330 мОсм/кг.

Упаковка идет по 400 грамм. Изготавливается он в Швейцарии.

Основні компоненти, що входять до складу Ресурс Оптимум

Структура цього харчування була розроблена дуже ретельно. Завдяки цьому Resource Optimum здатний повністю заповнити добову потребу в енергетичних компонентах. Також вживання Ресурс Оптимум сприяє покращенню травлення, зміцненню імунітету та швидкому відновленню життєвих сил організму.
 
Що ж є у складі Resource Optimum?
 
Пробіотики. У Ресурс Оптимум входять пробіотики Lactiobacillus Paracasei – це найефективніші та найбезпечніші пробіотики, які існують на сьогоднішній день у світі. Вони сприятливо впливають на мікрофлору кишечника, запобігаючи появі різних шкідливих мікроорганізмів, зміцнюють імунітет тощо. Lactiobacillus Paracasei чудово підійдуть навіть тим людям, які мають надзвичайно чутливий кишечник.
 
Пребіотики. Вони покращують роботу травної системи, а також збільшують захисні функції людського організму.
 
Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6 у складі Resource Optimum дають можливість людям природним шляхом протистояти онкологічним захворюванням, неврологічним, серцево-судинним, зміцнюють і нормалізують роботу серця та ін. серцево-судинними захворюваннями.
 
Ресурс Оптимум вуглеводи у вигляді мальтодекстрину, що входять до складу, чудово засвоюються людським організмом. Також мальтодекстрин сприяє зростанню та розмноженню корисних мікроорганізмів у травній системі людини.
 
Амінокислоти в організм людини постачають білки, що є у складі Resource Optimum. Даний компонент у цій лікувальній суміші представлений сироватковим та казеїновим білком. Білки допомагають швидко відновити втрачені сили та прискорити одужання.
 
Казеїн забезпечує організм необхідними «будівельними» матеріалами, а також сприяє тому, що м'язи відновлюються краще і швидше, стають ще міцнішими.
 
Сироваткова білкова складова сприяє відновленню м'язових тканин, а також значно зміцнює імунні функції людського організму. Сироватковий білок допомагає тим, хто його вживає, протистояти багатьом хворобам, зокрема і онкологічним. Ще білок сироватки хороший для емоційного стану, нормалізації тиску та загалом для прекрасного самопочуття.
 
У складі Ресурс Оптимум відсутній глютен, лактоза та холестерин. А цукор ResourceOptimum замінений інуліном, який відмінно впливає на здоров'я людини і зміцнює імунітет.
 
Крім вищеперелічених компонентів, Ресурс Оптимум містить ще й усі необхідні вітаміни (А, В1, В2, В6, В12, С, D, Е) та мінерали (залізо, цинк, марганець, мідь, селен та ін).

У яких випадках потрібне або рекомендоване використання Resource Optimum?

·        Харчування Оцінка: 5 Оптимум неймовірно популярно у спортсменів. Спортивне харчування повинне містити дуже багато білків. У суміші Resource Optimum їх є якраз та кількість, яка потрібна. А крім білків, Ресурс Оптимум багатий ще й на інші поживні речовини, які містяться в ньому в збалансованому складі, завдяки чому без шкоди для здоров'я м'язи чудово ростуть, розвиваються і зберігаються. Тому він не тільки забезпечує організм спортсмена всіма необхідними компонентами, але також дарує здоров'я та чудове самопочуття.

 
· Крім людей, які займаються спортом, Resource Optimum можуть їсти також вагітні жінки і мами, що годують. Він абсолютно безпечний і нешкідливий для здоров'я майбутньої мами, так і малюка. Якщо вагітну жінку мучить токсикоз, і вона нічого не може їсти, їй можна запросто харчуватися ентеральною сумішшю Ресурс Оптимум. Так як за відсутності повноцінного харчування організм вагітної не отримує необхідних вітамінів та мікроелементів, то поставити їх в організм зможе у повному обсязі Resource Optimum. Але перед тим, як ввести його до раціону, потрібно обов'язково проконсультуватися з лікарем.
 
· Ресурс Оптимум застосовується також при недостатності харчування або низькому рівні гемоглобіну.
 
· Діти та дорослі, які мають якісь неврологічні, онкологічні захворювання, хворі нирки, холецистит, панкреатит і т.д., для прискорення одужання можуть харчуватися сумішшю Resource Optimum (як додатково, так і як основне харчування).
 
· Людям, які страждають від недобору ваги, частих простудних захворювань, прийде на допомогу лікувальна суміш Resource Optimum.
 
· Діти, старші семирічного віку, і дорослі люди, які мають регулярні високі силові та розумові навантаження або страждають від втрати апетиту, можуть ввести до свого раціону Ресурс Оптимум, він допоможе компенсувати втрати енергії.
 
· Хворим, які перенесли операції, або тим, які тільки готуються до цієї процедури, також ідеально підійде Resource Optimum як основне або додаткове харчування.
 
· Ще Ресурс Оптимум прийде на допомогу тим людям, які не можуть самостійно їсти. Великим плюсом є те, що оптимум можна використовувати для годування за допомогою зонда.

Переваги Resource Optimum

  • Якщо у людини в кишечнику спостерігається синдром порушення всмоктування, необхідно будь-яким чином виходити з цього положення. Resource Optimum завдяки своїй структурі стане найкращим джерелом енергії та найдоступнішим у цій ситуації.
  •  
  • Склад білків у Ресурс Оптимум підібраний таким чином, що всі необхідні амінокислоти надходять в організм у потрібній кількості та в процесі відновлення після хвороби стають незамінними.
  •  
  • У складі Resource Optimum присутні пребіотики, які роблять процес травлення дуже комфортним та м'яким.
  •  
  • Імунітет зміцнять пробіотики Lactiobacillus Paracasei, які також є в потрібній кількості в Ресурс Оптимум.
  •  
  • Ідеальна осмолярність та осмоляльність.
  •  
  • Лактоза та глютен відсутні у складі Resource Optimum.
Отже, можна підсумувати: Ресурс Оптимум - це повноцінне збалансоване харчування, яке чудово підходить для вживання і дорослими, і дітьми (але старше 7 років). Воно чудово збагатить організм усіма необхідними речовинами, забезпечить життєву енергію і посилить захисні функції організму.
 
Ви спортсмен, який потребує швидкого набору маси тіла та зміцнення м'язів? Вам, вашим друзям чи близьким людям робитимуть операцію? Чи операція вже позаду? Виявлено хвороби, характер перебігу яких не дозволяє харчуватися як раніше стандартним шляхом? У вас підвищилися розумові чи фізичні навантаження? Чи просто ослаб імунітет? Тоді зверніться за порадою до фахівців у цій галузі. Вони вам рекомендують універсальну ентеральну суміш Ресурс Оптимум від виробника Nestle. Це клінічне харчування задовольнить усі необхідні потреби організму в період захворювання, навіть найскладнішого характеру, стане додатковим джерелом енергії, що бракує, зміцнить імунітет і допоможе організму протистояти багатьом недугам.
Вхід